Hybride evenementenlocatie

In de randstad

Hybride evenement

Zowel fysiek als online

Een hybride evenement, een combinatie tussen een off- en online evenement. Een hybride evenement gaat dus verder dan een livestream en focust zich op interactie tussen het fysieke en online publiek. De locatie voor een hybride evenement is hierbij erg belangrijk, een locatie die alle faciliteiten kan bieden voor een evenement die zowel fysiek als online kan plaatsvinden. HS Livestream beschikt over de facetten om uw hybride evenementen te organiseren, zodat uw gasten op zowel op locatie als op afstand eenvoudig kunnen deelnemen.

Een aanspreekpunt bij HS Livestream

HS Livestream beschikt over de juiste materialen én een professioneel team om uw hybride evenement tot een succes te maken. Een beurs, open dag, een vergadering, presentatie of ander hybride evenement: bij HS livestream is het mogelijk.

HS Livestream beschikt over een locatie van 1000m2, waardoor een hybride evenement snel bij ons mogelijk is.  Dankzij deze oplossing blijft het – óók met alle maatregelen rondom COVID-19 – mogelijk informatie en kennis digitaal en online met elkaar te delen. HS Livestream regelt de gehele productie om het hybride evenement op te zetten en neemt alle zorg uit handen. Hierbij kunt u denken aan: meubilair, beveiligd livestreamplatform, 4G internetverbinding, diverse camerapunten, technische ondersteuning en cateringmogelijkheden voor de bezoekers.

Centraal gelegen

De studio’s van HS Livestream zijn gelegen in het centrum van de randstad, langs de A4. Dankzij de centrale locatie, is de studio makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Leiden, Den Haag, Hoofddorp etc. Vanaf Schiphol 15 minuten rijden. Ook is de locatie uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer.

Adres: Pasteurweg 60, 2371 DW, Roelofarendsveen

Aanvullende informatie
HS Livestream is een veilige locatie en houdt zich aan alle maatregelen rondom Covid-19. Wel willen wij u vragen om een mondkapje te dragen, met uitzondering van de spreker(s) en/of acteur(s). Mochten wij uw interesse hebben gewekt, neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Hybride events:

  • Presentatie
  • Vergadering
  • Webinar
  • Beurs
  • Open dag