Hybride evenementenlocatie

In de randstad

Hybride evenement

Vergroot de betrokkenheid en verbinding binnen en buiten uw organisatie

Een hybride evenement is een combinatie tussen een off- en online evenement. Een hybride evenement gaat veel verder dan een livestream en focust zich op interactie tussen het fysieke- en online publiek. Het is dé ideale manier om verschillende locaties te verbinden. Dit zal de betrokkenheid binnen een organisatie vergroten. Ook vergroot u met een hybride evenement de transparantie en interactie tussen uw organisatie en de interne- of externe klant. Tot slot vergroot u met een hybride evenement uw bereik omdat het evenement ook later teruggekeken kan worden.
De locatie voor een hybride evenement is belangrijk. Er wordt vaak gekozen voor een locatie die alle faciliteiten kan bieden voor een evenement dat zowel fysiek als online kan plaatsvinden. HS Livestream beschikt over de facetten om uw hybride evenementen te organiseren, zodat uw gasten zowel op locatie als op afstand eenvoudig kunnen deelnemen.

Uw specialist voor een professioneel hybride evenement

HS Livestream beschikt over de juiste materialen én een professioneel team om uw hybride evenement tot een succes te maken. Een beurs, open dag, vergadering, presentatie of ander hybride evenement: bij HS Livestream is het mogelijk.

HS Livestream beschikt over een locatie van 1000m2, wat het een passende locatie voor een hybride evenement maakt. HS Livestream regelt de gehele productie om het hybride evenement op te zetten en neemt alle zorg uit handen. Hierbij kunt u denken aan: meubilair, beveiligd livestreamplatform, 4G internetverbinding, diverse camerapunten, technische ondersteuning en cateringmogelijkheden voor de bezoekers.

Centrale ligging in de randstad

De studio’s van HS Livestream zijn gelegen in het centrum van de randstad, langs de A4. Dankzij de centrale locatie, is de studio makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Leiden, Den Haag, Hoofddorp etc. Vanaf Schiphol vijftien minuten rijden. Ook is de locatie uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer.

Adres: Pasteurweg 60, 2371 DW, Roelofarendsveen

Aanvullende informatie
HS Livestream is een veilige locatie en houdt zich aan alle actuele maatregelen rondom Covid-19. Mochten wij uw interesse hebben gewekt, neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Hybride events:

  • Presentatie
  • Vergadering
  • Webinar
  • Beurs
  • Open dag