Professionele livestream

Gebaseerd op uw wensen

Professionele livestream

Uw livestream tot in de puntjes gefaciliteerd?

Een Webinar, belangrijke presentatie of vergadering die u op een professionele manier wilt organiseren voor uw organisatie? HS Livestream beschikt over de facetten om uw livestream professioneel te organiseren zodat uw gasten op afstand eenvoudig kunnen deelnemen. Van studio’s, camera’s, technici tot een kopje koffie. Tijdens de livestream zorgen wij dat u zich volledig kan focussen op de presentatie en verzorgen wij de rest.

Wij bieden de mogelijkheid om zowel bij ons in de studio als bij u op locatie een livestream op te nemen. 

Professioneel live streamen bij HS Livestream

HS Livestream beschikt over de juiste materialen én een professioneel team om uw livestream tot een succes te maken. Een vergadering, presentatie, algemene ledenvergadering of ander online evenement: bij HS livestream is het mogelijk. Dankzij een online livestream is het – óók met alle maatregelen rondom COVID-19 – mogelijk om informatie en kennis online met elkaar te delen.
HS Livestream beschikt over diverse studio’s met studioverlichting, een stabiele internetverbinding, gratis wifi, voldoende gratis parkeergelegenheid en koffie/thee. Meer informatie over onze studio’s, klik hier.

De studio’s van HS Livestream zijn gelegen in het centrum van de randstad, langs de A4. Dankzij de centrale locatie is de studio gemakkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Leiden, Den Haag, Hoofddorp etc. Ook is de locatie uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer.

Adres: Pasteurweg 60, 2371 DW, Roelofarendsveen

Aanvullende informatie
HS Livestream is een veilige locatie en houdt zich aan alle actuele maatregelen rondom Covid-19. Mochten wij uw interesse hebben gewekt, neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Online Events:

  • Presentatie
  • Vergadering
  • Webinar
  • Hybride event
  • Algemene leden vergadering
  • Workshop