Professionele livestream

Gebaseerd op uw wensen

Professionele livestream

Professionele livestream

Een belangrijke online presentatie of vergadering die u op een professionele manier wilt organiseren? De locatie voor een online livestream is hierbij belangrijk en een geschikte internetverbinding, juiste verlichting en het geluid is essentieel om een goede kwaliteit livestream op te zetten. HS Livestream beschikt over de facetten om uw livestream professioneel te organiseren, zodat uw gasten op afstand eenvoudig kunnen deelnemen. Van studio’s, camera’s, technici tot een kopje koffie. Tijdens de livestream zorgen wij dat u zich volledig kan focussen op de presentatie en verzorgen wij de rest.

Professioneel bij HS Livestream

HS Livestream beschikt over de juiste materialen én een professioneel team om uw livestream tot een succes te maken. Een vergadering, presentatie, algemene leden vergadering (ALV), of ander online evenement: bij HS livestream is het mogelijk. Dankzij een online livestream is het – óók met alle maatregelen rondom COVID-19 – mogelijk om informatie en kennis digitaal en online met elkaar te delen. 

HS Livestream beschikt over diverse studio´s, voor elke gelegenheid een passende studio. Bijkomend beschikken onze studio’s over studioverlichting, stabiele internetverbinding, gratis wifi, gratis parkeren en koffie/thee. Meer informatie over onze studio’s, klik hier.

Centraal gelegen

De studio’s van HS Livestream zijn gelegen in het centrum van de randstad, langs de A4. Dankzij de centrale locatie, is de studio makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Leiden, Den Haag, Hoofddorp etc. Vanaf Schiphol 15 minuten rijden. Ook is de locatie uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer.

Adres: Pasteurweg 60, 2371 DW, Roelofarendsveen

Aanvullende informatie
HS Livestream is een veilige locatie en houdt zich aan alle maatregelen rondom Covid-19. Wel willen wij u vragen om een mondkapje te dragen, met uitzondering van de spreker(s)/acteur(s)Mochten wij uw interesse hebben gewekt, neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Online Events:

  • Presentatie
  • Vergadering
  • Webinar
  • Hybride event
  • Algemene leden vergadering
  • Workshop