Studio verhuur

incl. internet, verlichting en koffie!

Studio verhuur

Gelegen langs de A4 tussen Schiphol en Leiden

Bent u op zoek naar een professionele filmstudio voor uw opnames, videoproductie of livestream? Met meer dan 500m2 oppervlakte biedt HS Livestream vele mogelijkheden voor al uw online evenementen. HS Livestream is op vele manieren inzetbaar als studio locatie, van kleine tot grote studio’s. De mogelijkheden zijn oneindig. Studio’s beginnen vanaf 35m2, met een minimale hoogte van 3,5 meter. 

HS Livestream biedt voor elke gelegenheid een passende studio. Alle studio’s beschikken over professionele studioverlichting zodat de sprekers netjes in beeld zijn. Bijkomend beschikken de studio’s over een stabiele internetverbinding, gratis wifi, gratis parkeren en onbeperkt koffie/thee.

Huren Studio
Bij HS Livestream is het mogelijk om een studio op maat te huren. De opnamestudio beschikt standaard over een witte of zwarte achtergrond. Het is uiteraard ook mogelijk om een achtergrond op maat te laten maken/plaatsen en daarnaast beschikken wij over een grote greenscreen studio waar elke gewenste achtergrond gecreëerd kan worden.

Wenst u naast het huren van de studio aanvullende materialen en/of diensten? Geen probleem, HS Livestream kan elke studio compleet maken met de benodigde apparatuur en diensten, waaronder: camera’s, schakeltechniek en technici.

Graag bespreken wij samen met u uw wensen om de studio naar wens te krijgen. 

Centraal gelegen
De studio’s van HS Livestream is gelegen in het centrum van de randstad, langs de A4. Dankzij de centrale locatie, is de studio makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Leiden, Den Haag, Hoofddorp etc. Vanaf Schiphol vijftien minuten rijden. Ook is de locatie uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer.

Adres: Pasteurweg 60, 2371 DW, Roelofarendsveen

Aanvullende informatie
HS Livestream is een veilige locatie en houdt zich aan alle actuele maatregelen rondom Covid-19. 

Neem contact met ons op

HS Livestream

  • Opnamestudio
  • Filmstudio
  • Greenscreen studio
  • Livestream
  • Fotostudio